Alzheimer avisen
 

Susanne Nielsen: Digte

 

Susanne Nielsen: Digte

   Susanne Nielsen

Susanne Nielsen  

Susanne Nielsen er 59 år og bor i Birkerød. Hun er gift med Carsten igennem 41 år, og de har børnene Christina, Michael og Helena. Hun fik stillet diagnose Alzheimers sygdom i 2016.
Hun har haft et aktivt arbejdsliv som dagplejemor og social- og sundhedshjælper.

Børnene skriver

om deres mor:
Hun er altid glad, hjælpsom og energisk. Hun var altid lyttende, forstående og tilstede, når man var sammen med hende. Hun var den, der hjalp, når lektierne drillede, problemer med pigerne og var bare en rigtig god ven.


I sit virke som dagplejemor har hun altid fået ros for sin empati, forståelse og tålmodighed af alle de passede børns forældre inklusiv os børn i hjemmet.  I 2011 blev hun uddannet social- og sundhedshjælper efter at have arbejdet mange år som ufaglært på området.

Hun har altid været glad for at lave mad, nyde solen og naturen, når tiden var til det. Hun har altid elsket at gå lange ture og ikke mindst plukke alle de blomster hun kunne komme til. Hun går dagligt flere ture både derhjemme og i vandreklubben to gange om ugen. Hun har altid været rolig, stille og lidt tilbagetrukket af natur.

Efter vores mor fik diagnosen, er hun faktisk blevet mere kreativ i form af at skrive digte, male malerier osv. Vi oplever også, at hun sætter mere pris på en god dag og ser positivt på de gode dage.

KLIK HER og læs Susannes digte !

 

Tilbage til Digte / Lyrik

Aktuelt

25. marts 2018

Kallerupvej-modellen

Magasinet er en beskrivelse af dagligdagen på Kallerupvej og den meget forskellige brug, der er af lokalerne og stedet.


7. februar 2018

"Når plejeboligen nærmer sig"

Dette hæfte giver gode råd fra pårørende ægtefæller - til ægtefæller og andre nære pårørende - til mennesker med en demenssygdom


7. februar 2018

"Kom i gang i god tid"

- gode råd til demensramte og deres pårørende - fra pårørende ægtefæller


Kallerupvej

Seniorhus Odense

Alzheimerforeningen

Alzheimer-avisen på Facebook

 
  www.alzheimer-avisen.dk - Kallerupvej 58 - 5230 Odense M - Tlf. 6619 4091
Email: kallerupvej58@gmail.com