Alzheimer avisen
 

Klassefesten 2012

 

Sonjas skolejubilæum

 25. september 2012

Skrevet af: Sonja Alsing-Børgesen
Fotos: Kaj Alsing-Børgesen


Klassefesten 2012


Jeg har været til klassefest på Ærø 2 gange. I august 2010, hvor det var 48 år siden, vi gik ud af realen. Dengang kunne jeg kende alle bortset fra 2.

Her i august 2012 var jeg til klassefest igen.


Sonjas skolejubilæum

Jeg havde kun mulighed for at komme med, fordi min mand tog med, ikke til festen, men til Ærø, hvor vi overnattede på det hotel, hvor festen blev holdt.


Til klassefesten var vi godt nok parallelklassen også. Men dem havde vi dog også haft en del timer sammen med, så alle kendte alle, bortset fra mig. – De kunne kende mig – men jeg kunne kun kende nogle få stykker og mange af dem, jeg kunne kende sidste gang, var også glemt nu. Så jeg måtte spørge, Hvad er det nu du hedder?


Sonjas skolejubilæum

Sonjas skolejubilæum

Efter en halv times tid, hvor vi snakken gik, måtte jeg spørge igen. Nogle lod som ingenting, andre undrede sig og kunne ikke rigtigt tro, det var nødvendigt at spørge igen. Hvor var det uhyggeligt at opdage, at jeg ikke kunne genkende dem jeg troede, jeg kendte så godt. - Men det var nu en dejlig fest.


Det var dejligt at være med til festen, men det var fordi nogle havde forstået, hvad mine problemer var. Skulle jeg på toilettet gik én med, så jeg igen endte ved den rigtige fest.


Det kan lade sig gøre at være med til fest, men for mig skal der være en, der kender mig og hjælper mig, ellers bliver jeg væk.


Sonjas skolejubilæum

Tilbage til Arkiv 2012

Aktuelt

25. marts 2018

Kallerupvej-modellen

Magasinet er en beskrivelse af dagligdagen på Kallerupvej og den meget forskellige brug, der er af lokalerne og stedet.


7. februar 2018

"Når plejeboligen nærmer sig"

Dette hæfte giver gode råd fra pårørende ægtefæller - til ægtefæller og andre nære pårørende - til mennesker med en demenssygdom


7. februar 2018

"Kom i gang i god tid"

- gode råd til demensramte og deres pårørende - fra pårørende ægtefæller


Kallerupvej

Seniorhus Odense

Alzheimerforeningen

Alzheimer-avisen på Facebook

 
  www.alzheimer-avisen.dk - Kallerupvej 58 - 5230 Odense M - Tlf. 6619 4091
Email: kallerupvej58@gmail.com