Alzheimer avisen
 

Kallerupvejs årssamling 2015

 

Kallerupvejs årssamling 2015

4. april 2015

Skrevet af:Ulla Thomsen

Kallerupvejs årssamling 2015


Torsdag d. 12. marts 2015 afholdt Kallerupvej som vanligt den årlige Årssamling hvor årsrapport og regnskab for 2014 fremlagdes.

Vejret var skønt, flagene sat ud og Årssamlingen blev atter et velbesøgt arrangement.  
Årssamlingen indledtes med en lille forfriskning, fællessang og underholdning v. Heimer-koret inden vi startede på den officielle del af Årssamlingen.
Temaet for arbejdet på Kallerupvej i 2014 var Livet med demens - familier i forandring (vigtigt at oplyse, opleve, oplive og opmuntre).

 

Kallerupvejs årssamling 2015   Kallerupvejs årssamling 2015


Årsberetning 2014
Årsberetningen blev afviklet med indlæg fra bestyrelsesformand Kirsten Rask og centerleder Ulla Thomsen. De fortalte om hverdagen på Kallerupvej og satellitter, samt vigtigheden af det givende samarbejde mellem demensramte, pårørende, frivillige og fagpersoner. Derefter  blev de forskellige projekter præsenteret bl.a. afslutning af Velfærdsakademiet for demensramte familier,  Livsplakat og familiefortælling, Højskolecafeen og oplysningsprojektet Familieliv i forandring – når yngre familier bliver ramt af demens.
Vores friluftsprojekt med de 4 oplevelsesrige ture blev omtalt.

Se hele årsrapporten KLIK HER.

Efter Årsberetningen aflagde bestyrelsens næstformand Finn Skonberg regnskab – der blev klappet som godkendelse.

Så kom turen til planerne for 2015
Kallerupvejs tema for 2015 er Hold dig og din hjerne i gang. Det vil vi bl.a. forsøge at gøre via forskellige aktiviteter og projekter bl.a. Daghøjskolen for demensramte deltagere, som er et 3-årigt projekt etableret af SIKO, Kallerupvej og Pårup Aftenskole.
Højskolecafeerne vil fortsætte – temaet i første halvår er Historiens vingesus og i 2. halvår Danske kvinder i politik. De kreative udfordringer og natur- og kultur-arrangementer vil fortsætte og et nyt tiltag, Familieaktiviteter holder sit indtog med 1. tur i april - en byvandring i Nyborg.

Kallerupvejs årssamling 2015   Kallerupvejs årssamling 2015


Donation fra Verner Jensen til stjernestunder og oplevelser
Verner Jensen, der var med til at starte centret, har ønsket at donere 200.000 kr. til centret – som tilskud til oplevelser og stjernestunder, der arrangeres på Kallerupvej. Stor tak til dig Verner.

Så var ordet frit – og Asta, repræsentant for Demenslandsbyen Marguritten, fortalte om, hvor langt de var nået med demenslandsbyen.

(Se mere på www.demenslandsbyenmarguritten.dk)

Den officielle del af Årssamlingen sluttede med en fællessang, hvorefter Hanne og Kirsten rettede an på et opdækket billardbord, så den mere uformelle del af Årssamlingen med fællesspisning kunne begynde. Det blev til megen hygge og snak for både gamle og nye deltagere på Kallerupvej inden Årssamlingen sluttede kl. 19, hvor det var tid at rydde op. Stor tak til de mange fremmødte og de frivillige, der gjorde det muligt.

Se flere billeder fra Årssamlingen her.

Ulla.

Tilbage til Alzheimer-avisen 2015

Aktuelt

25. marts 2018

Kallerupvej-modellen

Magasinet er en beskrivelse af dagligdagen på Kallerupvej og den meget forskellige brug, der er af lokalerne og stedet.


7. februar 2018

"Når plejeboligen nærmer sig"

Dette hæfte giver gode råd fra pårørende ægtefæller - til ægtefæller og andre nære pårørende - til mennesker med en demenssygdom


7. februar 2018

"Kom i gang i god tid"

- gode råd til demensramte og deres pårørende - fra pårørende ægtefæller


Kallerupvej

Seniorhus Odense

Alzheimerforeningen

Alzheimer-avisen på Facebook

 
  www.alzheimer-avisen.dk - Kallerupvej 58 - 5230 Odense M - Tlf. 6619 4091
Email: kallerupvej58@gmail.com